Για καμαρώστε ένα γνήσιο ΜΑΚΕΔΟΝΑ που θέλει δημοψήφισμα!!!

Ανατολικό Καλιμαντάν (Ινδονησία)

Μου ήρθε σήμερα ένα σχόλιο από κάποιον με το ψευδώνυμο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, το οποίο, μετά από τα αρχικά «μπράβο» και «συνέχισε», έγραφε: «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ γιατι θα παρουμε αναποδες στροφες».

Το ψευδώνυμο αυτό με έβαλε σε υποψίες, διότι είχα δει έναν άλλο σχολιαστή στην Ολυμπία, στο Αντίβαρο και σε κάποιο φόρουμ, που υπέγραφε ως ΜΑΚΕΔΝΟΣ, και του οποίου οι άκρως εθνικιστικές θέσεις μού είχαν κάνει εντύπωση.
Έγραψα, λοιπόν, μία απάντηση στον ΜΑΚΕΔΟΝΑ μου, όπου, μεταξύ των άλλων, του ζητούσα να μου εξηγήσει γιατί είχε επιλέξει αυτό το ψευδώνυμο. Μέχρι στιγμής, δεν το έχει κάνει.

Αργότερα έβαλα στο ψαχτήρι τη διεύθυνση e-mail που συνόδευε το ψευδώνυμό του, και ανακάλυψα ότι αυτός ο «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» είναι… Ινδονήσιος!
Πιθανότατα, μάλιστα, όπως μου υποδήλωσαν τα αποτελέσματα της αναζήτησης, μας έχει έρθει εξ Ιταλίας, πράγμα που σημαίνει ότι το εν λόγω παλληκάρι μπορεί να έχει αναπτύξει αγαστές σχέσεις με διάφορα Αλβανά ή και Σκοπιανά.

Αυτά τα ολίγα, για ενημέρωση και εγρήγορση.

Advertisements

Ετικέτες: , , , ,

2 Σχόλια to “Για καμαρώστε ένα γνήσιο ΜΑΚΕΔΟΝΑ που θέλει δημοψήφισμα!!!”

  1. mnk Says:

    Απορία: πως τον βρήκες στο ψαχτήρι από το e-mail; έβαλες το πρώτο συνθετικό ή ολόκληρη την διεύθυνσή; και οι υπόλοιπες πληροφορίες, πως προέκυψαν;

    Αν κωλύεσαι ν’ απαντήσεις, στείλε μέιλ.

    • Αϊάσανθος Ίων Says:

      Το πρώτο συνθετικό έβαλα, που όμως ήταν παραπλανητικό: είχε ένα «όνομα» και τον αριθμό 53. Η αναζήτηση με αυτό, δεν έβγαλε τίποτα. Τότε έβαλα μονάχα το «όνομα», και βγήκε το προφίλ που φαίνεται στη δεξιά φωτογραφία. Άλλος χρήστης του ίντερνετ με αυτό το όνομα δεν υπάρχει. Το προφίλ αυτό γράφει, στα γράμματα που τώρα φαίνονται αχνά δίπλα στην επάνω δεξιά γωνία της μεγάλης φωτογραφίας, πως είναι 33 ετών και τις λέξεις East Kalimantan, το οποίο βρίσκεται στο Βόρνεο της Ινδονησίας. Για δε την πιθανότατη εξ Ιταλίας προέλευσή του, βρήκα από την αναζήτηση και άνοιξα τρεις ιταλικούς ιστοχώρους, οι δύο εκ των οποίων ήταν για παιχνίδια (απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω, γιατί δεν γνωρίζω ιταλικά) και ο τρίτος ένα φόρουμ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: