Άρχισε (πρωθυστέρως, πάλι) η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ! ΦΥΛΑΞΟΥ!…

…Εσύ! Εσύ! Εσύ! Εσύ!…

Και χαλάρωσε λίγο με το αγγελούδι που ακολουθεί, καλό θα σου κάνει, διότι θα είναι σφοδρότατο το επερχόμενο storm, αφού αποδείχθηκες πανηγυρικά ανίκανη να σταθείς σαν rider…

«Μα τι καθαρό σπίτι! Όλη την ώρα με τα σάρωθρα»!
«Πρέπει να καθαρίσουμε! Να ‘ναι το σπίτι μας καθαρό! Γιορτάζουμε σήμερα»!
«Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο»!
«Έχει και η βρομιά τα όριά της»!
«Μετά θα σου δείξω πώς κάνει η μάγισσα Αϊάσανθα η Ιώνισσα, πώς δείχνει ολοπρόθυμα στους πάντες την απλούστατη συνταγή της ευτυχίας – αν και όλα δείχνουν ότι εσύ έχεις χάσει ακόμα και τη στοιχειώδη ικανότητα της οράσεως»!
«Τώρα, όμως, η αθάνατη μούσα η Καλλιόπη, η σπουδαιότερη από τις εννέα κόρες της Μνημοσύνης και του Ζηνός -και ουχί Διός- έχει καημό για να σκουπίσει! Τον ίδιο καημό είμαι σίγουρος πως έχει και η Κλειώ η νότια, αυτή της ένδοξης αρχαίας και σύγχρονης Ιστορίας, και όλες οι υπόλοιπες, που δεν τις αναφέρω ονομαστικά για να μη σε (ξανα)κουράσω και βρεθείς πάλι στην ανάγκη εξωτερικών βοηθημάτων για να κρατήσεις ανοιχτή την «πύλη της αντίληψής» σου… – Θαρρώ, μάλιστα, ότι τον αυτόν καημό έχει και η Καλυψώ που επί επτά έτη συναπτά εφιλοξένησε πλουσιοπάροχα τον Οδυσσέα, ακόμα κι αυτή η Κίρκη, που στο πάλαι ποτέ παρελθόν επεχείρησε να τον μετατρέψει σε γουρούνι (δεν βάζω σύνδεσμο, για τον ίδιο ανωτέρω λόγο…), αλλά τώρα πια έχει καταλάβει ποιος αλήθεια ο κόσμος που υπερέχει. Αλλά και κάποια άλλη Ψυχωμένη, όπως επίσης και μια Πυριφλεγής, και… και… και…! Μέχρι και συνονόματες και συνονόματοι του υπηρέτου του θανάτου, ήγουν του «αρχαγγέλου» Μιχαήλ, έχουν τον ίδιο καημό! Κι ένα σωρό Μαράκια, βέβαια, με ολόφωτα -αυτά…- ματάκια! Και, φυσικά, φυσικά, ο εκκαθαριστής της κόπρου του Αυγείου Ηρακλής, ο οποίος μοιάζει να με έχει χρίσει διάδοχό του»!
«Τι άλλο σκουπίδι έχεις να φέρεις για να καθαρίσουμε; Φέρ’ τα όλα τώρα που γυρίζω και τον Άδη συγυρίζω»!
«Βρε συ! Έχουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, εκτός απ’ το να μαλακιζόμαστε, λέω εγώ. ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΡΙΑ «ΑΝΤΙΛΗΨΗ», ΤΙ ΛΕΣ;;»!
«Τι όμορφα που χτυπάς τα χεράκια σου, μανάρι μου! Αυτό ίσως και να είναι ενθαρρυντικό! ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΟΥΤΕ ΕΡΠΕΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΤΑΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ «ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ»! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»!!


Σε ευχαριστώ, ωραίο μου πλυντήριο!
Είδατε η τεχνολογία, που την κατηγορείτε, αχάριστοι;!

ΑΣΤΡΑΨΤΕ ΦΩΤΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ,
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!

Ίσως να έχεις βγάλει το διασκεδαστικό συμπέρασμα ότι πάσχω από ανίατο παλιμπαιδισμό. Άλλωστε, κάτι τέτοιο μου έχεις γράψει, θαρρώ, στο τελευταίο κοσμιότατο χέσιμο που μου επιδαψίλευσες στις 18 Μαΐου, και φρόντισες να το κρύψεις μάνι-μάνι (μήπως θέλεις να σου το δείξω σε εικόνα;), αφού πρώτα «ενέκρινες» επιλεκτικά ένα σχολιάκι μου που μέσα στη βολική(;) βλακεία σου θεώρησες ότι σε βόλευε να δημοσιεύσεις – βλέπεις, δεν είμαι ίσα κι όμοια, για να έχω τα ίδια «προνόμια», με το γουρούνι σου, που σου τρίζει το δόντι κι εσύ αμέσως στέκεις σούζα στο ένα πόδι στρουθοκαμηλίζοντας! Αν επιθυμείς επιβεβαίωση ετούτου του ισχυρισμού μου, δες μόνο μία άλλη μεγαλειώδη βλακεία που διέπραξες ομού μετά του γουρουνιού σου, εκείνη της 18ης του Φλεβάρη, που επίσης έχεις τώρα εξαφανίσει (μήπως θέλεις να σου τη δείξω σε εικόνα;)! – Ή μήπως προτιμάς να σου αποδείξω πόσο ασταμάτητα κι ακατανίκητα συνωμοτεί το σύμπαν ολόκληρο υπέρ της Αλήθειας και της Ζωής; Άντε, θα σου κάνω κι αυτή τη χάρη: 18 του μηνού έχω τη γιορτή μου, 18 του μηνού ανακοινώθηκε η βράβευση του πατέρα μου με το Νόμπελ Ποίησης, 18 του μηνού ανέβηκε να δουλεύει για εμένα και όλους τους ανθρώπους στους ουρανούς! Σου φτάνουν αυτά, έτσι δεν είναι;!
Νόμιζε, λοιπόν, ό,τι σου κατεβάζει η «πύλη» της γκλάβας σου, εσύ θα ζημιωθείς, όχι εγώ!
Μπορεί όμως και να ενισχύεις, μες στην πολλή σου «αντίληψη», αυτό το διασκεδαστικό συμπέρασμα από το γεγονός ότι εγώ δημοσιεύω πολύ τακτικά βίντεο και εικόνες με μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη. Μα πώς να μη δημοσιεύω βρε (πάλαι ποτέ αγαπημένη) κοκορόμυαλη, αφού αυτά είναι η Ελπίδα, η αυριανή Ζωή, κι αφού εγώ έχω γίνει μέσα σε ελάχιστες μέρες γκαρδιακός φίλος δεκάδων νέων αξιαγάπητων πλασμάτων, από νήπια μέχρι μαθητές του λυκείου και φοιτητές, και ακοίμητος φύλακας-άγγελος όλων μα όλων από τους λογής (όνομα και μη χωριό…) εκμαυλιστές, διαφθορείς και δολοφόνους τους; Αφού είμαι ήδη πατέρας και σεβάσμιος παππούς τους και κρέμονται όλα απ’ τα χείλη μου; Σύρε μια βολτίτσα στην Ιεράπετρα, να συναντήσεις στην τύχη μερικά και να τα ρωτήσεις (αν και πολύ φοβάμαι πως αν το κάνεις, θα σε αρπάξουν όλα μαζί και θ’ αποναυαγήσουν το ναυάγιό σου στα κατάβαθα της ευλογημένης Ελληνίδος Θάλασσας· η Νέμεσις, όπως αρέσκεται να τη μνημονεύει μια Ψυχωμένη Ελληνίδα, σου [σας] έρχεται από όλους κι από παντού, και ο πρώτος τόπος που θα ξεβρομίσει απ’ τη θανατερή σήψη σας είναι αυτή η Ιερή Πόλη της Κρήτης) – ώστε να βεβαιωθείς για άλλη μία φορά πως είμαι ένας «μαλάκας αποκλεισμένος στον κόσμο του πλανεμένου μου μυαλού»!

Γεια χαρά νταν και τα κουκκιά μπαγκλάμ, που λένε κι οι φίλοι σου οι «Έλληνες»!

Υστερόγραφο:
1. Σε ευχαριστώ θερμά για το τελευταίο ηλίθιο άδειασμα-χέσιμο, καθώς και για τη γεμάτη «αντίληψη» νέα σου ανάρτηση, διότι μου προσέφερες έτσι και τα τελευταία στοιχεία που χρειαζόμουν για να καταθέσω αυτές τις μέρες, που βρίσκομαι στην Αθήνα, το παραφουσκωμένο «πακέτο» και των δυο σας στην Υπηρεσία Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα είμαι πια και απολύτως εξασφαλισμένος από τυχόν «φιλικές επισκέψεις» πληρωμένων δολοφόνων και «μοιραία ατυχήματα» – ή, με άλλα λόγια, έτσι και πάθω το παραμικρό, όλες οι υποψίες θα πέσουν επάνω σας, αφού δεν έχω απολύτως κανέναν άλλο εχθρό.
2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, που κατόρθωσες, παρά την τερατώδη ψευτιά της βιτρίνας που εμφανίζεις προς άγραν ευπίστων θυμάτων, να γίνεις ο απελευθερωτικός καταλύτης για τη ζωή μου.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ.

Advertisements

Ετικέτες: , , , , ,

6 Σχόλια to “Άρχισε (πρωθυστέρως, πάλι) η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ! ΦΥΛΑΞΟΥ!…”

 1. AERIKO Says:

  Εισαι πολυ μεγαλος μαλακας.!!! Δεν καταλαβαινεις με το καλο ουτε με τις αξιοπρεπεις σιωπες.! Με ξερεις κι απο χθές ηλιθιε…; Με φαντασιωσεις τη βρισκεις εσυ ανωμαλαρα..; Κατι μαλακες σαν εσενα με εκαναν να κλεισω
  τα σχόλια….με το ενα ποδι στον ταφο οι ερωτες σε μαραναν πανιβλακα..!!

  Τον κακο σου τον καιρο πανηλιθιο ανθρωπακι.Μην πιανεις τους λιγοστους φιλους μου στο στομα σου… και σταματα να μ ενοχλεις ανωμαλε….που στην ουσια χρειαζεσαι επειγοντως τα χαπια σου…αλλα ποιος θα σου τα δωσει.

  Ρεζιλεψες και τον Ελυτη καθικι.Αντε μου στο Διαολοοοο….!!!

 2. Αϊάσανθος Ίων Says:

  Πώς το πάθατε, ω ερίτιμος «κυρία» μου, και μου κάνατε την μεγάλην ταύτην τιμήν; Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω!
  Ακόμα περισσότερο, όμως, δεν βρίσκω λόγια ευχαριστίας για το νέο πολύτιμο δώρο που μου χαρίσατε, με το οποίο θα εμπλουτίσω έτι περισσότερον το παραφουσκωμένο πακέτο μου για την Υπηρεσία Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

  Εάν ορθώς κατάλαβα από την απάντησίν σας, επιθυμείτε να δημοσιεύσω ως εικόνες τα εμπρηστικά, ευθέως απειλητικά και παγιδευτικά σχόλια του «φίλου» σας και τα δικά σας, αυτά δηλαδή που εσείς φροντίσατε να αποκρύψετε τάχιστα από τα δύο σας ιστολόγια (ας μη μιλήσω τώρα και για το «Σ’ αγαπάω Μαρία μου»…).
  Εάν όμως πράγματι σας πνίγει το δίκαιον, γιατί δεν επαναφέρετε την πρώτη αφιέρωση-δημόσια ερωτική εξομολόγηση που μου εκάμνατε, χωρίς καθόλου να σας έχω εγώ προκαλέσει, στις 2 Φεβρουαρίου, αυτήν με τον τίτλον «Έστε άξιοι έστε άνθρωποι άνθρωποι έστε» και με συνοδευτικό βίντεο το «Love theme» του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, εις την οποίαν εγράφατε ότι αφιερώνεται στον Αϊάσανθο επειδή είναι άνθρωπος και το αξίζει; Εμφανίστε το, σας παρακαλώ πολύ, να δει όλος ο κόσμος και την άμεση παρέμβαση του «φίλου» σας, ο οποίος σας έγραφε ετούτα εδώ: «Στάσου λίγο να συνέλθω… Ε… ναι, χαίρομαι, χαίρομαι. Θα μου πεις βέβαια, ποιος είσαι εσύ ρε φιλάρα που θα σου δώσω λογαριασμό; Είμαι όμως πάντα στη διάθεσή σου για να το ελέγξεις [!!!!]. Και, καλού-κακού, κράτα και καμιά ομπρέλα!» Και μετά από ελάχιστη ώρα, εσείς του απαντήσατε: «Σωτήρη μου, ήταν τελείως αυθόρμητο. Το σχόλιο του Ίωνα ήταν οριακό [δεν νομίζω πως ωφελεί σε τίποτε να παραθέσω εδώ και αυτό το δικό μου σχόλιο που προηγήθηκε, αφού δεν περιείχε την παραμικρή ερωτική νύξη]. Ομπρέλα; Με τίποτα! Εγώ τις προκαλώ τις καταιγίδες!»
  Μήπως θέλετε να σας θυμίσω και ένα ακόμη (επίσης εξαφανισμένο) από τα τόσα και τόσα «φιλικά» σχόλια του «ευσεβούς χριστιανού πολεμιστή» σας –ο οποίος σε άλλην ιστοσελίδα του ανεβάζει τσόντες–, εκείνο μετά από μόλις τρεις ημέρες (5 Φεβρουαρίου), που ήρθε ως απάντηση στο φιλοσοφικό ποίημα που σας έγραψα ως σχόλιο και εν συνεχεία το δημοσίευσα εγώ, επειδή εσείς το εξαφανίσατε, με τον τίτλο «Σε θέλω από το έρεβος βγαλμένη στο φως»; Εκείνο, δηλαδή, όπου ο «εντιμότατος φίλος σας» έγραφε, «Ωραίο το κάλεσμα στη χαρά, αλλά πρέπει να έχεις και τη δύναμη της απολογίας [απολογίας σε ποιον, αλήθεια, και για ποιο αμάρτημα ή αδίκημα;] Κι επειδή υπάρχει το μάτι το κακό το ζήλιον [ω! τι αγλαή διατύπωσις!], πρέπει κάποιος να φυλάει στην πόρτα και να το κρατάει απ’ έξω». Τι ακριβώς θέλατε να αποκρύβετε; ΠΟΙΟ ΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ;;;; – Εμφανίστε τα πάλι, σας θερμοπαρακαλώ, αφού έχετε το δίκιο με το μέρος σας, τι φοβάσθε; – Ξέρω καλά ότι δεν πρόκειται να τα εμφανίσετε, ξέρω όμως ακόμη καλύτερα ότι θα υποχρεωθείτε να τα παρουσιάσετε στην Αστυνομία. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΠΙΑ!! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΙΣΟΒΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ» ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!

  Κι αφού λοιπόν είμαι ένας μέγας μαλάκας, ηλίθιος, ανωμαλάρα με το ένα πόδι στον τάφο (είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ξέρεις πόσο είμαι στον τάφο, τζόγια μου απατηλή και πεθαμένη; Όσο και ο σαββοπουλικός δεκαεξάρης που σας γαμάει τα λύκεια!), ανώμαλο καθίκι που ρεζίλεψα και τον Ελύτη (ενώ εσύ μόνο τον καπηλεύτηκες, όπως και τον Καζαντζάκη, και τον Σταύρο Σταυρόπουλο και ποιον άλλο να πρωτοθυμηθώ τώρα, απλώς για να παρουσιάζεις ένα προσωπείο αγίας και να πέφτουν στη σατανική και σατανιστική παγίδα σας τα αδαή εύπιστα πλάσματα), γιατί δεν βγάζεις κιχ για το ταξίδι-σάλτο μορτάλε που αποτόλμησα στις 7-8 Φεβρουαρίου στην Κρήτη μόνο και μόνο για να σε σώσω; Μήπως δεν πιστεύεις ότι το έκανα; Τηλεφώνησε, λοιπόν, στη Ρίκη Ματαλιωτάκη και στο περιοδικό «Στιγμές» του Ηρακλείου, όπου τους έκανα άνω-κάτω για χάρη σου, να βεβαιωθείς.
  Κι αφού διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου ότι δεν με ξέρεις, εξήγησέ μου σε παρακαλώ, στις 2 Φεβρουαρίου, πριν ακόμη δω εγώ την πρώτη σου αφιέρωση στο Εν κατακλείδι, ποιο Αερικό ήταν αυτό που ήρθε στο «Έχασα το φως μου» και μου έγραψε «Ένα ελάχιστο ευχαριστώ βρίσκεται στο Εν κατακλείδι»; Για ποιο πράγμα με ευχαριστούσες; Για το ότι σου είχα γράψει κάτι, οτιδήποτε, απ’ το οποίο κατάλαβες πως είμαι ένας μαλάκας, ηλίθιος, ανωμαλάρα κ.λπ., ο οποίος ήρθε στο ιστολόγιό σου με ομολογημένη πρόθεση να σε διασύρει, κι εσύ πέταξες απ’ τη χαρά σου και έσπευσες να μου πεις το «ελάχιστο ευχαριστώ» με την ερωτικότατη αφιέρωσή σου στο Εν κατακλείδι; Και ποια επιφοίτηση σου κατέβηκε στις 4 Φεβρουαρίου (δύο μέρες μετά, δηλαδή, και πριν ακόμα το γουρούνι γίνει πολύ ενοχλητικό) και ήρθες να μου γράψεις «Ό,τι ωραιότερο και ουσιαστικότερο έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια της ψυχής μου. Όμορφο ξημέρωμα εύχομαι από καρδιάς» για το «Τι είναι το “Άξιον Εστί” που τραγουδάμε»; Και πώς δικαιολογείται, εάν δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας, να σου απαντώ εγώ «Με εκτόξευσες πάλι στα ουράνια», ερωτώντας σε μάλιστα από κάτω μήπως είσαι λίγο υπερβολική; – Για να καταλάβω επιτέλους, και μαζί μ’ εμένα όλος ο κόσμος, ποιος είναι ο τρελός και ο ευρισκόμενος εν αδίκω!

  Κι αφού εγώ είμαι όλα αυτά κι εσύ η νέα μεγάλη αγία της Χριστιανοσύνης και της οικουμένης ολόκληρης, γιατί άφησες να περάσουν κοντά τέσσερεις μήνες για να ανοίξεις το βοθρόστομά σου και να μου πεις με αυτόν τον τρόπο «δεν σε θέλω»; Αφού εσύ και μόνο εσύ ξεκίνησες την ιστορία, εάν άλλαξες γνώμη μετά την άμεση δική μου ανταπόκριση, δεν όφειλες, σαν έντιμο και σωστό άτομο που υποστηρίζεις πως είσαι, να μου το έλεγες ανθρώπινα και ειλικρινά, παρά με άφησες τόσο καιρό να περάσω τον μεγαλύτερο, ίσως, γολγοθά που έχει περάσει άνθρωπος;
  Μήπως επιθυμείς να δημοσιεύσω τα e-mail που σου έγραψα την πρώτη βδομάδα, και στα οποία απαξίωσες να απαντήσεις, αφήνοντάς με να ρίχνω τα χαρτιά για να καταλάβω τι άσχημο σου συνέβαινε; Εάν το θέλεις, εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να τα δημοσιεύσω! ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ, ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΧΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «ΦΙΛΟ» ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΗΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!
  Ή μήπως θέλεις να δημοσιεύσω στοιχεία με ονοματεπώνυμα κ.λπ. από τις αγωνιώδεις επισκέψεις που με υποχρεώσατε να κάνω στην Αστυνομία της Ιεράπετρας τον Απρίλιο και στην Εισαγγελία της Νεαπόλεως τον Μάιο; Πείτε μου τι θέλετε, κι εγώ τα δημοσιεύω αμέσως, δε θα σας χαλάσω κανένα χατίρι! – Ή μήπως είναι καλύτερα να τα κυκλοφορήσω όλα σε βιβλίο, ώστε να δούμε κιόλας με τίνος το βιβλίο «θα γελάσει κάθε πικραμένος», με το δικό μου ή με το δικό σας;
  Εάν ακόμη δεν κατόρθωσα να βρω την κίνηση η οποία θα σας κάνει ευτυχή, σας ζητώ χίλια συγνώμη και σας παρακαλώ να μου την υποδείξετε ρητώς και με σαφήνεια. Να είσθε βεβαία (βέβαιοι) ότι θα ικανοποιηθεί εκ μέρους μου η οποιαδήποτε επιθυμία σας!

  Χρειάζεται να προσθέσω κι άλλα; Να πω για τη συνεννόηση που κάναμε όταν σου είπα τον Απρίλιο πως είναι πια καιρός να ανταμώσουμε, και σε ρώτησα για την ημερομηνία και για το αν προτιμούσες να γινόταν το αντάμωμά μας στην Ιεράπετρα ή στην Αθήνα, κι εσύ έβαλες τον Ορφέα1973 να φτιάξει στις 13 του μήνα το βίντεο με το «Χορό της μάγισσας του μεσημεριού», στο οποίο μου προσδιόριζες με ένα σταυρόλεξο (το μοναδικό, σε όλο το βίντεο, εσωτερικό «πλάνο», ενώ όλα τα άλλα είναι τοπία, λουλούδια ή άνθρωποι) την ακριβή ημερομηνία (16 Απριλίου) και τον τόπο (Ιεράπετρα); Και για το ότι σου έγραφα εγώ κάθε τόσο πού βρισκόμουν και τι έκανα, για να μην ανησυχείς, ενώ ετοιμαζόμουν πυρετωδώς για το ταξίδι, ενώ ταξίδευα και πάλευα συγχρόνως να αναρτήσω τον «Όρκο ανθρώπων», και για το ότι σου είχα ορίσει επακριβώς το παραλιακό σημείο όπου θα σε περίμενα στην Ιεράπετρα, και για το ότι εσύ δεν φάνηκες, όχι μόνο τότε, αλλά και καμμία από τις 10 μέρες που έμεινα τότε κάτω και ξενυχτούσα να σε περιμένω στο City;

  Έλεος, πια! Με κάνεις να ντρέπομαι για το ότι έφτασα στο σημείο να γράφω τώρα αυτά τα πράγματα!

  Εν πάση περιπτώσει, νομίζω πως θα ήταν καλό για εσένα να μετακομίσεις από την Κρήτη, διότι φοβάμαι ότι δεν θα περάσουν πολλές μέρες, και θα μαζευτούν μερικές εκατοντάδες γυναίκες άντρες νέοι γέροι και παιδιά όχι μόνο από την Ιεράπετρα, αλλά και από τη Νεάπολη και το Ηράκλειο και τ’ Ανώγεια και το Ρέθυμνο και τα Χανιά, και θα σε πιάσουν σηκωτή να σου δέσουνε μια πέτρα και να σε πετάξουν στη θάλασσα.
  Εάν αγαπάς το τομάρι σου, είναι μάλλον καλύτερα για σένα να ζήσεις όσα χρόνια έχει ακόμη λάδι το καντήλι σου στη φυλακή.

  Αλλά δε μου λες, σε παρακαλώ πολύ, γιατί αφού κατοικοεδρεύεις στην Κρήτη, ο αριθμός ΙΡ του σχολίου «σου» μου αποκάλυψε ότι «μου έγραψες» απ’ τη Μακεδονία, κάπου ανάμεσα στην Καστοριά και την Κοζάνη; Και γιατί όλα τα απειλητικά σχόλια που μου ήρθαν κατά το παρελθόν σχετικά με εσένα έρχονταν από τη Θεσσαλονίκη, από εκεί, δηλαδή, όπου φέρεται να κατοικεί αυτό το κατοικίδιο(;) που δηλώνει φίλος σου;
  Και κάτι άλλο: Αφού έχεις αλλάξει το άβατάρ σου εδώ και μήνες (ίσως και περισσότερες από μία φορά), γιατί ετούτο το σχόλιό «σου» ήρθε με το άβαταρ που χρησιμοποιούσες στις αρχές Φεβρουαρίου;

  Τώρα βλέπω στο κανάλι σου να έχεις ανεβάσει ένα άλλο σαφέστατα ερωτικό προς εμένα βίντεο, τη «Βροχή» με τον Στέλιο Ρόκκο, να έχεις βάλει τον Inmusiclost να ξαναφτιάξει μόλις πριν από ελάχιστες ώρες (μετά από αυτήν εδώ τη δική μου ανάρτηση, ασφαλώς) το «I belong to you», και… πριν από λίγα λεπτά, να εξαφανίζεις ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής των βίντεό σου, αφήνοντας μονάχα το «I belong to you»! Απλώς αναφέρω αυτές τις τελευταίες σου κινήσεις και τις αφήνω ασχολίαστες.

  Εν κατακλείδι, Μαρία, κι εφόσον πιστεύεις ότι είσαι αθώα, το μόνο που σου απομένει να κάνεις είναι να το αποδείξεις, πια, στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ξεκόβοντας δυναμικά –μαχητικά– και οριστικά από αυτόν τον ορκισμένο σατανιστή δολοφόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις και αρκετές ελπίδες να ξαναφτιάξεις σιγά-σιγά τη ζωή σου.
  Εγώ, από την πλευρά μου, θα ενεργήσω και πάλι ώστε να σε βοηθήσω (παράλληλα με τη δικαστική δίωξη που θα κινήσω και εις βάρος σου), αλλά με διαφορετικό πλέον τρόπο. Ο ερωτευμένος με εσένα Αϊάσανθος δεν υπάρχει πια, υπάρχει μόνον ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως τέτοιος, αλλά και θα προσέχει πάρα πολύ για την ασφάλειά του, διότι το χρωστάει σε ένα σωρό ανθρώπους και δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαθεί για μία σκιά. – Ακόμα όμως και όταν εξασφαλιστώ απολύτως, δεν πρόκειται να συνεχίσω να διαθέτω τον χρόνο μου στο κυνήγι μιας σκιάς. Έχω επωμιστεί ένα μεγάλο καθήκον –σκιαγραφείται στον όρκο που έχω δώσει πριν από επτά χρόνια, αυτόν που έχω μονίμως πάνω-πάνω στο ιστολόγιό μου από τις 16 του φετινού Απρίλη, αυτόν για τον οποίον μίλησα σε εσένα από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, και ήσουν ο πρώτος «άγνωστός» μου άνθρωπος που το έκανα–, και δεν επιτρέπω πια στον εαυτό μου να παραμελήσει αυτό το καθήκον ούτε στιγμή. Διότι αν το (ξανα)παραμελήσω, τότε θα είμαι πράγματι ένα καθίκι.

  Καλή σου νύχτα.

 3. AERIKO Says:

  En Kατακλειδι τρελλαμενε εαν εσυ την εγγραφη την ειδες ερωτικα ειναι δικο σου προβλημα.Οπως δικο σου προβλημα ειναι και οι φαντασιωσεις σου.Παρε λοιπον την τρελλα και τον ορκο σου στους θεους σου και χωστον εκει που ξερεις .Γιατι εγω πανιβλακα οχι μονο δεν σε ξερω αλλα και δεν σου υποσχεθηκα ποτε τιποτε.Κατι τετοπια γουρουνια σαν εσενα μολυνουν την Ελλαδα και αν η αστυνομια προλαβαινε ν ασχοληθει θα σε εχωνε μεσα για τα καλα.Αλλα η Αστυνομια καλως δεν ασχολειται μαζι σου αφου εσυ θελεις ζουρλομανδια.ΑΡΚΕΤΑ πανηλιθιο ανθρωπακι….κανε οτι θελεις αρκρι να μην με ενοχλεις.Βρες καποιους με την ιδια τρελλα να κανεις παιχνιδακια μαζι τους.Ειδες τι παθαινει ο ανθρωπος οταν καταπιεzεται σε ολη του τη Ζωη;Φτανει στο δικο σου λυπηρο σημειο βλακα ε βλακα πανιβλακα.!! Αντε μου στο διαολο…και ασε με στην ησυχια μου αρρωστημενο γουρουνι που θες να λεγεσαι και Ελληνας τρομαρα σου.

  Κερι και λιβανι πανηλιθιε στις Ολυμπιες Τελετες σου.Άρρωστε…!!!

 4. Αϊάσανθος Ίων Says:

  Θαυμάσια, λοιπόν, ας γίνει όπως το επιθυμείτε!
  Ο καθείς και τα όπλα του, που λέγει και ο πατέρας μου ο Ελύτης, και όπου στρώνει, κοιμάται ο καθείς!
  Και όσο περισσότερο χάνει τ’ αυγά και τα πασχάλια ο καθείς ΣΑΣ, τόσο πέφτουν οι γελοίες μάσκες σας και αποκαλύπτεται το βδελυρό φαρμακερό αληθινό σας πρόσωπο, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!
  Και όλο και περισσότερο καταφεύγετε, σαν έσχατη γραμμή άμυνας για τη χαμένη σας προσπάθεια, ΧΑΜΕΝΟΙ, σε αιχρότητες και βρισιές! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕ!!

  Βλέπω ότι δυσκολεύεσθε πάρα πολύ να αντιληφθείτε ότι στο ΠΡΟΣΩΠΟ μου, τα τρωκτικά και τα ερπετά, όπως καλή ώρα η κόμπρα ο Βασιλίσκος, βρίσκουν το ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ, όπως τον βρίσκουν και όλοι οι παπατζήδες. Στην Ιεράπετρα, τον Απρίλιο που ήμουν ένα απομεσήμερο στο Waikiki κι έπινα καφέ, κάποιος ντόπιος έκαιγε παραπάνω τα ξερά ζιζάνια –καλή ώρα σαν εσάς– του μικρού χωραφιού του. Εγώ, επειδή ανησύχησα, πήρα το δρόμο και πλησίασα να δω τι συνέβαινε, κι έτσι έμαθα πώς λέγεται αυτός ο δρόμος: οδός Παπαδομαστοράκη!!
  Πω-πω τι κόντεψα να πάθω με τους ομότεχνούς σας τους παπατζήδες και το ΜΑΣΤΟΡΑ τους! Θα ξέχναγα να αναφέρω κάτι που έχω γράψει εδώ και χρόνια, και το οποίο περίμενε υπομονετικά την κατάλληλη γι’ αυτό στιγμή, σ’ ένα συρτάρι του γραφείου μου: ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΩ, ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΔΟΥΛΙΚΟ!!

  Τι ελληνική γλώσσα είναι αυτή που σου έδωσαν, ρε «σωτήρα» κυρ-Σωτήρη υιέ ανέστιε μονίμως άσωτε κόμπρα=βασιλίσκε;;!! Και γιατί αφαίρεσες τώρα απ’ τον τίτλο του (ενός) παγιδολόγιού σου τη λέξη «Βασιλίσκος»;

  Δείτε όλοι τι αποθησαύρισα μόλις τώρα:
  Α!-ΠΟΘ-Η-ΣΑΥΡ-ΙΣΤΗΚΑΝ. Δηλαδή: Α! [δηλωτικό μεγάλης επιθυμίας] –
  Α [=αυτά τα οποία] πόθησε η ΣΑΥΡΑ εις την Κανά!!

  Αλλά ρε καρντάσια, που λένε και τ’ αδέρφια σας, για την ταμπακέρα δε θα πούμε τίποτα;
  Αφού, π.χ., διατείνεσθε εδώ ότι δεν ήταν ερωτική η εγγραφή της 2ας Φεβρουαρίου, γιατί δεν την βγάζετε στην κοινή θέα, ώστε να φανούν και τα σχόλια όλων των άλλων επισκεπτών-φίλων του Αερικού, και να καταλάβουμε όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι εάν μόνο εγώ «την είδα ερωτικά»;

  Αντί γι’ αυτό, όμως, τώρα εσείς εξαφανίσατε πλήρως από το διαδίκτυο τα ιστολόγια του Αερικού, αλλά και το κανάλι του στο youtube! Υπάρχει μεγαλύτερη ομολογία ενοχής από αυτή την ενέργεια;;;

  Ίσως, όμως, αυτό να δείχνει ότι αρχίσατε να υιοθετείτε τη φιλικότατη συμβουλή μου να μετακομίσετε από την Κρήτη. Στο καλό και με τη νίκη!!
  Εάν όμως νομίζετε πως έτσι θα γλυτώσετε απ’ την αρπάγη της Αστυνομίας και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, είσαστε μακριά νυχτωμένοι!!

  Και αν θέλετε να μας διασκεδάσετε κι άλλο με τα αμίμητα ανέκδοτά σας, μετά χαράς! Ετούτο εδώ, πάντως, για την Αστυνομία και με τον ποιον θα ασχοληθεί, πάει κατευθείαν για ρεκόρ στο βιβλίο βλακοΓκίνες! Ακόμα και οι αστυνομικοί θα δυσκολευτούν την ώρα που θα ψάχνουν να βρουν τις ακριβείς διευθύνσεις κατοικίας σας, αλλά και την ώρα που θα σας συλλαμβάνουν και θα σας προσάγουν στο δικαστήριο, από τ’ ακατάσχετα γέλια που θα ρίχνουν!

  Αλλά, πριν έρχεσθε τις επόμενες φορές να μας διασκεδάζετε, για να είναι ακόμα πιο ξεκαρδιστικά τα ανέκδοτα που θα μας λέτε και να μην αρχίσουμε να βαριόμαστε, σας συνιστώ ν’ ανοίγετε ακόμα πιο διάπλατα τις «πύλες της αντίληψής σας», παίρνοντας κάθε φορά μία μεγαλύτερη δόση ναρκωτικών.
  Βλέπετε πόσο σας αγαπάω, αφού σας δίνω πολύτιμες συμβουλές για να γίνεσθε διαρκώς καλύτεροι και ανώτεροι «άνθρωποι», που κάνουν μόνο «ασυμβίβαστες διαδρομές» και «έξω από κάθε χάρτη»!!

  Ωραία τα είπαμε πάλι, πολύ ωραία! Κάθε φορά, μας διασκεδάζετε όλο και περισσότερο! Γι’ αυτό, σας παρακαλώ πολύ, μην παραλείπετε να μας έρχεσθε και να μας λέτε τα καινούργια εμπνευσμένα ανέκδοτά σας (το ξαναείπα πιο πάνω αυτό, αλλά το ξαναλέω, καθόσον η επανάληψις αρχή της μαθήσεως εστί, ακόμη και για εσάς με τις ορθάνοιχτες «πύλες τις αντίληψης»)!

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;;;;;;;;;;;;;

  ΦΦΦΦ….!!!!
  Όχι, δεν είναι ΦΦΦΦιλιά ετούτο. ΦΦΦΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

 5. Ο μικρός Μεγάλος Πρίγκιπας και η επόμενη μέρα του « Έστε Άξιοι Says:

  […] ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, που κατόρθωσες, παρά την τερατώδη ψευτιά της βιτρίνας που εμφανίζεις προς άγραν ευπίστων θυμάτων, να γίνεις ο απελευθερωτικός καταλύτης για τη ζωή μου.
  ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ. […]

 6. Αϊάσανθος Ίων Says:

  Μου διέφυγε να σας υποβάλω ταπεινά ετούτη την ερώτηση:
  Αυτή είναι η πραότης, η νηφαλιότης, η διαλλακτικότης και η αγάπη που σας διακρίνει ως καλούς χριστιανούς;;;;
  Ευτυχώς, αποτελείτε μίαν ελαχίστην μειοψηφίαν -αν και πολύ θλιβεράν- μεταξύ των χριστιανών, οι οποίοι πράγματι διακρίνονται από αυτές τις ιδιότητες – πλην των ελαχίστων εξαιρέσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεσθε και εσείς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: