ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!

Κανένας δεν πρέπει να λείψει απόψε από τη συγκέντωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία των προαιώνιων Εχθρών της Ζωής, στη συμβολική*, έστω, διαμαρτυρία για το νέο Έγκλημα που αυτοί διέπραξαν κατά της Ανθρωπότητας, ετούτη τη φορά εναντίον αμάχων Ανθρώπων οι οποίοι αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους προκειμένου να βοηθήσουν τους εδώ και χρόνια αποκλεισμένους Παλαιστίνιους αδελφούς μας.

Εξ αφορμής της σημερινής μας διαμαρτυρίας, θα πρέπει να αρχίσουμε και μία συστηματική καταγγελία, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αυτής της πιο τερατώδους προπαγανδιστικής μηχανής που έχει γνωρίσει ποτέ ο πλανήτης μας, προκειμένου να την εξουδετερώσουμε, επιτέλους, στο ορατό μέλλον. Δεν επιτρέπεται ν’ αφήνουμε τους εγκληματίες Σιωνιστές, οι οποίοι εξοντώνουν μεθοδικά και ανεμπόδιστα τον παλαιστινιακό λαό, να παρουσιάζονται στη διεθνή κοινή γνώμη ως προστάτες των ελευθεριών τους, οι οποίοι δήθεν κόπτονται για να τους απαλλάξουν από τους «δυνάστες» της Χαμάς (λες και ήταν άλλος λαός αυτός που ανέδειξε με την ψήφο του τη Χαμάς, και όχι ο παλαιστινιακός!). Εάν θέλετε ένα παράδειγμα αυτής της άνανδρης ισραηλινής τακτικής, δείτε το βίντεο σε αυτή την είδηση του in.gr, ν’ ακούσετε πώς το λέει ανερυθρίαστα ο Ισραηλινός εκπρόσωπος.

Αλλά η διαμαρτυρία μας δεν πρέπει να περιοριστεί μόνον εναντίον των Ισραηλινών δολοφόνων. Επιβάλλεται να καταδικάσουμε και όλους τους δυτικούς, και λοιπούς, «ηγέτες»-υπηρέτες των Σιωνιστών, οι οποίοι, όταν δεν συμπράττουν απροκάλυπτα μαζί τους, τους προσφέρουν από τα παρασκήνια την απαραίτητη νομική και πολιτική κάλυψη, ώστε να μπορούν αυτοί να συνεχίζουν ανενόχλητοι το ολέθριο έργο τους.
Πρώτοι και καλύτεροι σε αυτό το «θεάρεστο» έργο είναι, φυσικά, οι «δημοκράτες» Αμερικανοί επίσημοι, οι οποίοι, αφού εξέφρασαν τη «βαθύτατη λύπη» (διάβαζε: άφατη αγαλλίασή) τους για τη δολοφονία των αθώων ακτιβιστών, συμπλήρωσαν ότι «οι ΗΠΑ εργάζονται αυτή τη στιγμή για την κατανόηση των συνθηκών που περιβάλλουν αυτή την τραγωδία». Ποιες συνθήκες έχετε ανάγκη να κατανοήσετε, βρε καθάρματα; Αυτές που εσείς οι ίδιοι διαμορφώνετε, χρόνια και χρόνια πριν, με την πολιτική και στρατιωτική ισχύ σας;
Ακολουθούν κατά πόδας οι «Ευρωπαίοι ηγέτες», με πρώτους και καλύτερους, επί των ημερών μας, τον μπασταρδοεβραίο Σαρκοζί και τη χειρότερη κι από τους άντρες γυναίκα (;) Μέρκελ. «Δυσανάλογη» χαρακτήρισαν τη βία που άσκησαν οι Σιωνιστές εργοδότες τους (λες και υπάρχει πουθενά, στην κολασμένη κοινωνία που μας έχουν επιβάλει, «ανάλογη» βία), και αποσιωπώντας πλήρως το ότι οι Ισραηλινοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν!
Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, οι οποίοι κάνουν στους Σιωνιστές πλάτες με αφανή τρόπο. Μιλάω για τους Ρώσους, τους Κινέζους κ.λπ., κι εύχομαι ειλικρινά να σφάλλω σε αυτή μου την εκτίμηση…

*Χαρακτήρισα την αποψινή διαμαρτυρία συμβολική, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοια θα είναι ως προς το πρακτικό της αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, τη θεωρώ εντελώς ανεπαρκή και αδύναμη να επιφέρει μία ουσιώδη αλλαγή στην απάνθρωπη πολιτική των Σιωνιστών και, κατ’ επέκτασιν, στην τραγική κατάσταση που βιώνουν οι Παλαιστίνιοι.
Αρκεί να σκεφτούμε το μηδενικό θετικό αποτέλεσμα που επέφερε η δίκαιη αγανάκτηση και διαμαρτυρία τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο το 2003, όταν οι Αμερικανοί «απελευθερωτές» που ομνύουν στα εβραϊκής εμπνεύσεως Οστά και Κρανία ισοπέδωναν τη Βαγδάτη και καταδίκαζαν τον ιρακινό λαό σε αυτή την πολυετή αιμορραγία κι εξαθλίωση.
Καλή και άγια η αγανάκτησή μας, φίλοι και αδελφοί, αλλά θα πρέπει να είμαστε άκρως αυστηροί, πρώτα και κύρια απέναντι στους εαυτούς μας: Για τους περισσότερους από τους αμέτρητους διαδηλωτές του 2003, η συμμετοχή σ’ εκείνες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν ήταν παρά μία πολύ βολική διέξοδος, προκειμένου να τα έχουν καλά με τη συνείδησή τους κι έτσι να μπορούν να επιστρέψουν ήρεμοι κι ωραίοι στην καθημερινότητά τους, η οποία είναι συνένοχη μ’ εκείνους που οι ίδιοι καταδίκαζαν στις διαδηλώσεις. Θέλω να πω, ότι χρειάζονται πλέον άλλες μέθοδοι αντίδρασης, ρηξικέλευθες κι ευφάνταστες, οι οποίες να βάζουν σιγά-σιγά, αλλά πραγματικά και με τρόπο που να μην τους αφήνουν δυνατότητες ανασυγκρότησης κι αντίδρασης, στο περιθώριο όλους τους Εχθρούς της Ανθρωπότητας, της Ζωής και της Γης μας (αυτά τα τρία τελευταία είναι «πακέτο τρία σε ένα»). Και αυτές οι μέθοδοι, κατά την γνώμη μου, δεν είναι παρά οι κινήσεις εκείνες, οι οποίες θα δημιουργήσουν μία κανονική και πλήρη κοινωνία έξω από αυτή την κολασμένη που μας έχουν επιβάλει ετούτοι οι ορκισμένοι εχθροί και ολετήρες μας· οι κινήσεις εκείνες, δηλαδή, που θα επιφέρουν την αναπόδραστη αφαίρεση του εδάφους κάτω από τα πόδια τους. Διότι αυτοί εξαρτώνται από εμάς και όχι εμείς από αυτούς! Εμείς οι πάμπολλοι άνθρωποι είμαστε οι ικανοί και ισχυροί, ενώ αυτοί οι ελάχιστοι είναι οι ακαμάτηδες, οι ανήμποροι, οι παράσιτοι αδύναμοι, που θα εξαφανιστούν εν μιά νυκτί άπαξ και το αντιληφθούμε και το αποφασίσουμε εμείς! Αρκετά πια και με αυτές τις σατανικές αντιστροφές των πραγματικών εννοιών, οι οποίες είναι τα μεγαλύτερα όπλα για την παγκόσμια επικράτησή τους!
Ξέρω πολύ καλά ότι δεν πρόκειται για καθόλου εύκολη υπόθεση, και ότι, για να τελεσφορήσει, θα απαιτήσει πάρα πολλές θυσίες εκ μέρους μας. Είναι όμως πολύ προτιμότερο να αποδεχθούμε και αναλάβουμε οικειοθελώς αυτές τις θυσίες, παρά να εξαναγκαζόμαστε σε ολοένα και χειρότερες θυσίες στον βωμό του ακόρεστου και ολοένα πιο αδηφάγου Μολώχ. Πρόκειται για απλή λογική: Το τίμημα που εμείς θ’ αποφασίσουμε αυτοβούλως να πληρώσουμε σήμερα, θα είναι ασυγκρίτως πιο μικρό από εκείνο που θα μας σύρουν διαρκώς να πληρώνουμε εκείνοι, και του οποίου η μαθηματική τελική κατάληξη θα είναι ο ολοκληρωτικές αφανισμός μας. Αφήστε που, μετά την πρώτη δύσκολη περίοδο προσαρμογής στις νέες συνθήκες που θα έχουμε αποφασίσει μόνοι μας, θα διαπιστώσουμε κατάπληκτοι ότι…

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!…

…και θα αναφωνήσουμε, πανευτυχείς:

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!

Advertisements

Ετικέτες: , , ,

4 Σχόλια to “ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!”

 1. Ευρύνοος Says:

  Η παράνοια έχει κυριεύσει τον πλανήτη..
  άλλοι κυνηγάνε το «evil» και μπροστά στα μάτια μας παγκοσμίως, το «Levi» γίνεται δήμιος της ανθρωπότητας..

  αρκετά πιά..
  παραιτούμαι..

  θα φύγω με την πρώτη ευκαιρία αδελφέ μου Αϊάσανθε..

  υπομονή κάνω..
  μετά, θα ζώ στον παράδεισο, άσχετα αν άλλοι το βλέπουν κόλαση δίχως καφετέριες και ταβέρνες..
  χαχα

  τέτοια κατάντια λέμε..

  • Αϊάσανθος Ίων Says:

   Ναι, και είναι μάλιστα παράνοια μεθοδευμένη…

   Όμως, αγαπημένε μου αδελφέ, διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σχόλιό σου, και… συμπάθα με, σαν να φοβάμαι μήπως αυτή η παράνοια αρχίζει να κυριεύει κι εμάς…
   Εξηγούμαι: Μου φαίνεται σαν να διακρίνω σ’ εσένα μία διάθεση φυγής ταυτόσημης με την παραίτηση, πράγμα που με βρίσκει ολοκληρωτικά αντίθετο. Εάν το έχω καταλάβει σωστά, εύχομαι ειλικρινά να πρόκειται για μία παροδική «βύθιση».
   Έπειτα, βλέπω μία απογοήτευση, η οποία όμως συνοδεύεται από χάχανα. Δεν είναι κάπως αταίριαστα αυτά;
   Εκτός και αν ήθελες να δώσεις μία εντελώς σουρεαλιστική χροιά στο σχόλιό σου, κι εγώ πάσχω από έλλειψη επαρκούς αντίληψης.

   Η παρατήρησή σου για το “evil” και το “Levi” είναι θαυμάσια! Και μαρτυράει, θαρρώ, πως αυτοί οι Εχθροί της Ζωής κάνουν τη δουλειά τους ακόμα και ομολογώντας ανοιχτά την κακότητά τους! Φαίνεται πως πρέπει να το λάβουμε κι αυτό υπ’ όψιν μας!

   Καλό σου μήνα.
   Σε φιλώ.

 2. Ευρύνοος Says:

  Η σουρεαλιστική μου διάθεση σε μπέρδεψε λιγάκι φίλε μου..

  η διάθεση φυγής μου, είναι χρόνια «ρούχο» μου..
  δέν είναι τώρα που συμβαίνει..
  καποτε είχα το καταφύγιο μου και συνεχώς ήμουν φευγάτος..

  μην προσπαθήσεις να με ερμηνεύσεις, κάποιες φορές δέν χρειάζεται..
  ίσως φταίει που ποτέ δέν μπήκα σε καλούπια..

  γι αυτό άλλωστε έχω τρείς γάμους ήδη στα 44 μου..

  δύσκολα να ανεχθεί η τρέλα μου 🙂

  να είσαι καλά!

  • Αϊάσανθος Ίων Says:

   Θερμά σε ευχαριστώ για αυτή σου την απάντηση, αδελφέ.

   Ναι, είναι τρέλα αυτό, αλλά περισσότερο είναι απαισιοδοξία επικίνδυνη για κατάθλιψη!

   Έχουμε, λοιπόν, πάρα πολλά να πούμε εμείς, πάρα πολλά ενδιαφέροντα κι ωραία, εις γόνιμον επήκοον όλων!

   Σε φιλώ και πάλι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: